ponedjeljak, 28. ožujka 2016.

(VIDEO) SMJEHOTRES NA SCENI: Urnebesnom imitacijom Severine, Đoša cijeli studio doveo do suza!

Tokom sinoćnje emisije ``Tvoje lice zvuči poznato`` Bogoljub Mitić Đoša je imao komičan nastup koji je žiri i publiku nasmijao do suza. Dara Bubamara i Đoša su kao Saša Matić i Severina najavljivali ozbiljan šou koji se potom i dogodio. Marija je rekla da slijedi smjehotres, jer će njihov nastup sve dovesti do suza.



Dara je naglasila da voli da radi sa Đošom i da ona pjeva ozbiljnije, a on smješnije pjesme. Prvo je Dara otpjevala pjesmu ``More tuge``, i glasom i stasom zaličila na poznatog pjevača, a onda je na scenu izašao Đoša i ozbiljan nastup pretvorio se u pravu komediju. U crvenoj haljini, sa vještačkim ustima  potrudio se da bude Severina što je izgledalo veoma smiješno.

Zajedno su otpjevali hit ``Nađi novu ljubav``, da bi Đoša sam nastavio da zabavlja publiku pjevajući Severininu pjesmu ``Moja štikla``. Dok je skakao čak se i okliznuo, ali su momci uspjeli da ga pridrže da ne padne. Svi su se smijali do suza. Ivanu i Đuri je toliko bilo zabavno da su uzeli Đošin bodi kako bi pokazali da zajedno mogu da uđu u njega.  “Samo da ne ispadne sapun, moramo sinhrono”, dodao je Đuro kojem se nastup posebno dopao.

``Nisam mogla da prestanem da se smijem, čak sam se i zaplakala od smijeha. Moram da pohvalim Daru, sjajno je otpjevala ove pjesme sa puno emocija. A Đošu bih takođe pohvalila i mogu da zapazim da  je smršao. Sad je kao posteljina za jedan krevet. U kombinaciji ste šou``, zaključila je Ana Kokić.  Pogledajte šou koji je priredio Đoša.
(Ukoliko video ne mozete pogledat udjite ------>ovdje <-----)

(Kurir)

Nema komentara:

Objavi komentar