ponedjeljak, 28. ožujka 2016.

(VIDEO) SMJEHOTRES NA SCENI: Urnebesnom imitacijom Severine, Đoša cijeli studio doveo do suza!

Tokom sinoćnje emisije ``Tvoje lice zvuči poznato`` Bogoljub Mitić Đoša je imao komičan nastup koji je žiri i publiku nasmijao do suza. Dara Bubamara i Đoša su kao Saša Matić i Severina najavljivali ozbiljan šou koji se potom i dogodio. Marija je rekla da slijedi smjehotres, jer će njihov nastup sve dovesti do suza.



Dara je naglasila da voli da radi sa Đošom i da ona pjeva ozbiljnije, a on smješnije pjesme. Prvo je Dara otpjevala pjesmu ``More tuge``, i glasom i stasom zaličila na poznatog pjevača, a onda je na scenu izašao Đoša i ozbiljan nastup pretvorio se u pravu komediju. U crvenoj haljini, sa vještačkim ustima  potrudio se da bude Severina što je izgledalo veoma smiješno.

Zajedno su otpjevali hit ``Nađi novu ljubav``, da bi Đoša sam nastavio da zabavlja publiku pjevajući Severininu pjesmu ``Moja štikla``. Dok je skakao čak se i okliznuo, ali su momci uspjeli da ga pridrže da ne padne. Svi su se smijali do suza. Ivanu i Đuri je toliko bilo zabavno da su uzeli Đošin bodi kako bi pokazali da zajedno mogu da uđu u njega.  “Samo da ne ispadne sapun, moramo sinhrono”, dodao je Đuro kojem se nastup posebno dopao.

``Nisam mogla da prestanem da se smijem, čak sam se i zaplakala od smijeha. Moram da pohvalim Daru, sjajno je otpjevala ove pjesme sa puno emocija. A Đošu bih takođe pohvalila i mogu da zapazim da  je smršao. Sad je kao posteljina za jedan krevet. U kombinaciji ste šou``, zaključila je Ana Kokić.  Pogledajte šou koji je priredio Đoša.
(Ukoliko video ne mozete pogledat udjite ------>ovdje <-----)

(Kurir)

subota, 26. ožujka 2016.

SRBIJA U NEVJERICI: U JUTARNJIM SATIMA KARADZIC IZVRSIO SAMOUBISTVO U CELIJI

Iz nepouzdanih izvora saznajemo da je osudjeni Radovan Karadzic izvrsio samoubistvo u celiji nakon sto je prebrodio noc bez spavanja.


Izvor:Ormar

utorak, 22. ožujka 2016.

Jedan u nizu uspjesan lov, pogledajte.

Poštovani ljubitelji lova, ovo je video sa zadnjeg lova načinjen kamerom od clana Lovac.ba udruzenja
Dobar pogled i ugodno gledanje.
Ostale video zapise mozete pogledati u našoj video kategoriji.


Izvor: Lovac.ba

subota, 19. ožujka 2016.

VIDEO: LOVAC UPUCAO PUMU KAKO BI SPASIO PSE


Ovo je težak video za pogledati.
Jedan Američki lovac nedavno je objavio video na Youtube u kojemu se, kako se čini, našao usred borbe između svojih pasa i planinske pume
Zapravo se ne zna da li je lovac bio u lovu naš na pumu ili je puma hvatala pse te se lovac našao usred akcije kako bi spasio svoje pse. U oba slučaja, ovaj video pokazuje količinu opasnosti na koju se može naići kada ste u krajevima u kojima obitavaju veliki predatori.
Osoba koja je objavila video nije dala informacije o slučaju, ali na videu se lako može vidjeti kako se muškarac sa pištoljem u ruci žuri nekamo te konačno puca u planinskoga lava na nevjerojatno maloj udaljenosti.
Naravno, svi lovci bi postupili jednako kako bi spasili svoje lovačke pse, ali ovaj video je podigao veliku prašinu zbog svojeg neugodnog sadržaja.
Kako bi vi postupili u slučaju napada predatora na vašeg psa?

Link Video

HAOS Neočekivana izjava majke Ilde Šaulić: Na pitanje kako komentariše što će postati baka rekla...

Pjevačici Ildi Šaulić ostvariće se velika želja jer će krajem godine postati majka. Vijest da je u drugom stanju iznenadila je kako Ildu i njenog izabranika, koji nije poznat javnosti, tako i njene roditelje Šabana i Gocu Šaulić.
Iako smo vjerovali da će pjevačicina mama sa osmijehom prihvatiti naše čestitke, ona je odbila da komentariše ove lijepe vijesti.


- Nemojte mene zvati. Ko treba o tome da priča, neka priča, kao i o svim drugim temama - bilo je sve što nam je rekla Goca Šaulić, a zatim je prekinula vezu.

- Nikada nisam pričala o svom privatnom životu, pa neću ni sada iznositi detalje u javnost - rekla je Ilda za magazin „Stori“, a kako bismo saznali kako provodi trudničke dane, pozvali smo pjevačicu, ali se nije javljala na telefon. Njen tata Šaban Šaulić do zaključenja ovog broja ostao je nedostupan za komentar.

- Ilda je početkom prošle godine raskinula desetogodišnju vezu sa tri decenije starijim partnerom i nakon toga je bila emotivno distancirana. Prije nekoliko mjeseci, upoznala je čovjeka koji ju je osvojio šarmom i dobrotom, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da je pjevačica u drugom stanju. Ona je svjesna da će je sada mediji ispitivati o privatnom životu, ali još ne želi da priča o toj temi - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

- Ona je u trećem mjesecu, a kako se trudnoća odvija u najboljem redu, nastaviće sa poslom. Uskoro će izbaciti novu pjesmu i spot i krenuće sa promocijom. Ilda vjeruje da će se novi singl svidjeti publici - dodaje naš izvor.

Podsjećanja radi, pjevačica je o svojoj velikoj ljubavi pričala tek kada je stavila tačku na njihovu desetogodišnju vezu, ali ni tada nije javnosti otkrila sa kim je provela toliko godina.

- Imala sam najveću ljubav, ona je prošla, ali sam srećna i blagoslovena zbog toga što sam je osjetila. Vjerujem da ću u životu imati još ljubavi, ali ne vjerujem da će neka biti toliko snažna - pričala je svojevremeno Ilda.
(Alo.rs)